Hej då Aastra – Nu tar Mitel över

Bransch Nu väljer Mitel att knyta Aastra ännu närmare. Från och med idag får Aastra Telecom det nya namnet Mitel Sweden AB.

Hej då Aastra – Nu tar Mitel över

Inte ett spår syns av ”gamla Aastra” syns när man besöker deras hemsida. Numera är sajten omskyltad till Mitel, med ny gemensam logotyp, varumärke och ett gemensamt formspråk.

Rich McBee, vd för Mitel beskriver den nya företagsprofilen som en milstolpe.

Sedan uppköpet i november har man i Sverige agerat som Aastra – a Mitel company. Nu byter man namn till Mitel Sweden AB. Även Telepo som sedan januari i år ägs av Aastra får nytt namn: Mitel Cloud Services AB.

– I vårt varumärke ryms både arvet från vårt förflutna och våra möjligheter i framtiden, säger Terry Matthews, Mitels styrelseordförande och en av grundarna till företaget, och fortsätter:

– Det ursprungliga företagsnamnet har nu kompletterats med en bild av två hopkopplade länkar och en ny slogan: Powering connections. Tillsammans återspeglar de vår tids extremt uppkopplade värld, och det globala ekosystem av kunder, partners och leverantörer som har varit av central betydelse för Mitels framgångar ända sedan företaget grundades för över 40 år sedan.

Kontoret

Samarbete

Whitepaper

Kontaktcenter

Karriär

Telekom idag

Telekom idag Premium

- för dig som behöver full koll på framtidens kommunikation.
Just nu begränsat erbjudande!