Håll dig uppdaterad med vårt kostnadsfria nyhetsbrev

Varje vecka får du en sammanfattning av de senaste nyheterna direkt till din inkorg.

Registrera dig

Högtalartelefonen Poly Calisto får Bluetooth

Förra året lanserade Poly den bärbara högtalartelefonen Calisto i två versioner. Nu släpps en tredje version, Calisto 5300 som kan anslutas med Bluetooth.

Högtalartelefonen Poly Calisto får Bluetooth
Calisto 5300 Lifestyle Photography

Polys bärbara högtalartelefoner gör det enkelt att koppla upp sig och samarbeta på distans. Förra året lanserades två modeller av Calisto, en med USB-anslutning och en med 3,5-millimeterskontakt. Nu kommer en tredje version med anslutning via Bluetooth. Likt de tidigare modellerna har Calisto 5300 fullduplex-ljud och ekosläckning med en 360-gradersmikrofon.

Calisto 5300

Polys nya högtalartelefon ansluts trådlöst till dator, surfplatta eller telefon, eller med den fasta USB-sladden – som snyggt snurras in i högtalaren när den inte används. Batteriet håller i upp till 16 timmar och laddas med USB-sladden från en dator eller ett vägguttag. Samtalskvaliteten håller för ett avstånd upp till tre meter.

Telefonen stödjer nästan alla kommunikationsplattformar. För den som använder Microsoft Teams finns en version med integrerad Teams-knapp.

Calisto-familjen används enkelt av användarna själva med ”plug-and-play”, men kan också administreras via Plantronics Manager Pro för fjärrstyrning, underhåll och övervakning för företag med sådana behov.

Calisto 5300 kostar ca 1500 kronor i handeln.

Telekom idag

Telekom idag Premium

- för dig som behöver full koll på framtidens kommunikation och telekombranschen.
Just nu begränsat erbjudande!

Gratis nyhetsbrev!

De viktigaste nyheterna direkt i mejlen. Helt kostnadsfritt!
Skickar begäran
Jag godkänner att Telekomidag sparar mina uppgifter