Hon blir chef för GlobalConnect/IP-Only

Branschen Efter ihopslagningen av IP-Only och Globalconnect – nu är det klart att Regina Donato Dahlström blir den som fattar rodret som Sverigechef.

Hon blir chef för GlobalConnect/IP-Only

”En ambitiös utmanare med mål att bli ledande leverantör av digital infrastruktur i Nordeuropa”.

Så beskrev den sammanslagna företaget Globalconnect/IP-Only sig själva i ett pressmeddelande i början av februari.

I samma utskick framgick det att Martin Lippert var chef och att Regina Donato Dahlström skulle ansvara för företagsaffären i Sverige.

Men det är snabba omsvängningar. Nu lite drygt en vecka senare har man stuvat om bland befattningarna och Regina får istället kaptenshatten för den svenska delen. En verksamhet som framgent kommer gå under varumärket IP-Only.

– Det känns väldigt kul att vara med och fortsätta driva den spännande resan som vi har påbörjat här i Sverige. Nu med ytterligare muskler och kompetens så att vi kan bli ännu mer kundfokuserade, fortsätta utveckla vår affär och utmana våra konkurrenter, säger hon.

Lippert, som tidigare var vd för Globalconnect och som förlänats chefsstolen för det sammanslagna företaget får nu titeln koncern-vd. Utöver ansvaret för bolagets svenska verksamhet, fortsätter Regina även som chef för den svenska B2B-affären IP-Only Enterprise. I Norge kommer Charlotta Rehman axla rollen som lands-vd och Louise Hahn gör desamma i Danmark.

Kontoret

Samarbete

Whitepaper

Kontaktcenter

Karriär

Telekom idag

Telekom idag Premium

- för dig som behöver full koll på framtidens kommunikation.
Just nu begränsat erbjudande!