Hon blir ny chef för Globalconnects svenska konsumentaffär: ”Imponerande meritlista”

Nytt jobb Lotti Lundell Berg tar över ansvaret för Global Connects svenska konsumentaffär. Hon kommer närmast från Telia Company.

Hon blir ny chef för Globalconnects svenska konsumentaffär: ”Imponerande meritlista”

Globalconnects svenska konsumentaffär består av fler än 600 000 uppkopplade privatkunder över hela landet. Lotti Lundell Berg blir även en del av Globalconnects koncernledning och företagets nordiska ledningsgrupp för B2C. 

– Med 30 års erfarenhet från ledande roller inom teknikbranschen tillför Lotti en perfekt kombination av operativ och kommersiell kompetens. Hon har även en imponerande meritlista av att leverera tillväxt och samtidigt genomföra storskaliga förändringsinitiativ, säger Charlotta Rehman, Executive Vice President för B2C på GlobalConnect och fortsätter:

– Det känns väldigt kul att kunna välkomna Lotti till vårt team och jag är övertygad om att hennes energi, strategiska och analytiska förmåga och breda ledarskapserfarenhet är precis vad vi behöver för att leverera enligt vår strategi i Sverige, säger Charlotta Rehman, Executive Vice President för B2C på Globalconnect.

De senaste 10 åren har Lotti Lundell Berg haft flera ledande befattningar inom Telia Company, senast i rollen som vp, Head of analytics. Dessförinnan har hon bland annat haft framträdande roller på Exportrådet och Accenture.

– Jag är jätteglad över att börja på Globalconnect och få arbeta med ett starkt team och ägare som verkligen vill göra skillnad. Globalconnect har en imponerande historia av att leverera fiber till svenska hushåll under många år och har spelat en viktig roll i digitaliseringen av Sverige, både i tätort och på landsbygden. Jag ser verkligen fram emot att leda den svenska B2C-verksamheten och tillsammans nå nya spännande mål, säger Lotti Lundell Berg.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.