Hon blir ny hållbarhetschef på Telenor

branschen Åsa Lenhoff får utökat ansvar på Telenor Sverige. Förutom sin tidigare roll som chef för Responsible Business blir hon även hållbarhetschef.

Hon blir ny hållbarhetschef på Telenor

Telenor Sverige får ett nytt ansikte utåt när det gäller hållbarhetsfrågor. Det blir Åsa Lenhoff som får utökat ansvar när hon behåller sin position som chef för Responsible Business och samtidigt blir hållbarhetschef.

I rollen som ny hållbarhetschef efterträder hon Magdalena Aspengren, som nu går över till motsvarande position på Postnord Strålfors.

– Åsa är en kompetent, tydlig och bra ledare som fyller den här rollen på ett utmärkt sätt. Hållbarhet ska vara en röd tråd genom allt vi gör inom hela Telenor. Jag känner mig trygg med att Åsa kommer att leda arbetet med hur vi ska nå våra hållbarhetsmål och att vi uppfattas som en ansvarstagande samhällsaktör, säger Bjørn Ivar Moen, vd för Telenor Sverige.

Åsa Lenhoff inledde karriären på Telenor 2017 som complianceansvarig och sedan två år tillbaka leder hon ett team som jobbar med compliance, kvalitet och hållbarhet.

– Tillsammans med ett starkt gäng experter ser jag fram emot att fortsätta utveckla Telenors hållbarhetsarbete. Vi har mycket på plats och kommer nu att växla upp ambitionsnivån ytterligare. Jag känner mig stolt över att ansvara för och kommunicera det, säger Åsa Lenhoff, hållbarhetschef på Telenor.

  Tipsa oss om nytt jobb!

  Senaste artiklarna

  Hämtar fler artiklar
  Till startsidan
  Telekom idag

  Telekom idag Premium

  Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.