Hon blir ny hr-direktör på Tre

Nytt jobb Nu står det klart vem som blir ny hr-direktör på Tre.

Hon blir ny hr-direktör på Tre

– Vi är glada att välkomna Rozita till oss. Hon har lång erfarenhet från tech- och teknikbranschen, vilket är värdefullt. Hennes profil och kompetens inom rekrytering och att utveckla talanger blir mycket värdefull för oss, säger Haval van Drumpt, vd för Tre.

Rozita Dadras har jobbat inom IBM i många olika roller, där resan började inom försäljning med en bakgrund och utbildning inom data- och systemvetenskap. Under 2008 tog hon klivet över till hr och har sedan dess jobbat på svensk, europeisk och global nivå. Nu senast har hon haft rollen som global hr-direktör för Global Career Strategy på IBM.

– Det ska bli spännande att komma till Tre som är ett innovativt företag i tillväxt med en stark företagskultur. Jag ser fram emot att få fortsätta utveckla kulturen och möjligheter att växa inom företaget. Digitaliseringen förändrar alla branscher snabbt och företag måste kunna anpassa sig och utvecklas i samma takt. Nu ser jag fram emot att få uppleva den företagskultur jag hört och läst så mycket om, säger Rozita Dadras.

Hon blir nu en del av Tres ledningsgrupp och tillträder sin nya roll den 1 mars.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.