Håll dig uppdaterad med vårt kostnadsfria nyhetsbrev

Varje vecka får du en sammanfattning av de senaste nyheterna direkt till din inkorg.

Registrera dig

Hon byter Telekom mot Blocket

Bransch Pernilla Nissler, Tele2:s ansvariga för företag, lämnar telekomvärlden.
Detta då hon byter bransch och går in som ny vd på Schibstedägda Blocket.

Hon byter Telekom mot Blocket
Martin Kiessling

Från multimiljardaffärer och telekom, till ”smådealar” och begagnade prylar. Pernilla Nissler hoppar skepp och byter Tele2 mot Blocket. Nissler har ansvarat för företagsaffären hos operatören och varit en del av ledningsgruppen – nu blir hon vd på Blocket.

– Vi har sökt efter en vd med förmågan att se hur Blocket kan uppnå full potential och som har siktet inställt på tillväxt, säger Anders Skoe, som hållit stolen under rekryteringen.

Enligt Skoe har man vittjat marknaden rejält och Nissler var den av 300 kandidater som föll Blocket på läppen.

– Pernilla är en mycket meriterad ledare med stor erfarenhet av förändringsledning och affärsutveckling – jag är övertygad om att hon kommer kunna vidareutveckla Sveriges största marknadsplats och leda Blocket till nya framgångar, säger han.

Under sin tid på Tele2 har Pernilla bidragit till Tele2s utveckling på företagsmarknaden generellt och spelat en nyckelroll i förvärvet och integrationen av TDC in i Tele2. Nu blir det fokus på mindre affärer.

– Blocket är ett oerhört ambitiöst bolag som tagit sig an uppdraget att vara en positiv kraft i samhället. Under 20 års tid har man skapat innovativa lösningar för en trygg och effektiv begagnathandel i Sverige. Med min bakgrund bidrar jag med ett starkt kund- och resultatfokus samt ett värderingsstyrt ledarskap, säger Pernilla Nissler.

 

 

Telekom idag

Telekom idag Premium

- för dig som behöver full koll på framtidens kommunikation och telekombranschen.
Just nu begränsat erbjudande!

Gratis nyhetsbrev!

De viktigaste nyheterna direkt i mejlen. Helt kostnadsfritt!
Skickar begäran
Jag godkänner att Telekomidag sparar mina uppgifter