Hon får ansvaret för Dialects tjänster

Nytt jobb De egenproducerade tjänsterna, däribland växeltjänsten Unified, är en viktig del i Dialect-kedjans utbud. Ansvaret för dem handlar nu hos Camilla Kargus.

Camilla Kargus tar över jobbet som produktionschef hos Dialect.
Camilla Kargus tar över jobbet som produktionschef hos Dialect.

Camilla Kargus, som tillträtt tjänsten som produktionschef hos Dialect, kommer närmast från operatören Alltele och har tidigare jobbat hos flera olika teleoperatörer.

– Jag ser verkligen fram emot mitt nya uppdrag och vi har redan kommit ”ur startblocket” med ett flertal interna projekt som syftar till att förhöja kundupplevelsen, säger hon.

Camilla Kargus kommer att sitta i ledningsgruppen för Dialect-kedjan och Johan Rydberg, vd och koncernchef på Dialect är nöjd med rekryteringen.

– Det känns bra att välkomna en ny kvinnlig ledare till Dialect. Vår produktionsenhet är navet i våra tjänsteleveranser och en viktig del i att få nöjda kunder från start. Med bred kompetens och gedigen erfarenhet från branschen blir Camilla Kargus en viktig person i ledningsgruppen, säger han.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.