Hon får toppjobb på Globalconnect

Nytt jobb Anna Granö som närmast kommer från Hewlett Packard Enterprise blir ny group executive vice president för B2B hos Globalconnect och tar plats i bolagets koncernledning.

Hon får toppjobb på Globalconnect

Anna Granö har arbetat inom B2B-försäljning i mer än 20 år och i flera ledande befattningar i företag som IBM, Microsoft och nu senast Hewlett Packard Enterprise. På Globalconnect blir hennes roll enligt bolaget att hjälpa företag och organisationer att förstå vad digital infrastruktur kan möjliggöra och vad som är möjligt med den teknik som finns tillgänglig idag och imorgon.

ñ Annas meritlista, av att leverera hållbar tillväxt under sina mer än 20 år i teknikbranschen, är imponerande. Jag är glad över att kunna välkomna Anna och jag är övertygad om att hennes erfarenhet och synsätt, med kunden i centrum, kommer att tillföra ett stort värde till vår verksamhet och inte minst till våra kunder, säger Martin Lippert, vd GlobalConnect. 

Hon tillträder sin nya roll i januari 2024 och kommer ingå i Globalconnects koncernledningen.

”Jag är väldigt glad över att bli en del av ett starkt team i regionens ledande leverantör av digital infrastruktur. GlobalConnect är ett innovativt och snabbrörligt bolag, vilket gör att man kan lyssna på och utmana kunderna och på så vis tillgodose kundernas behov av nya produkter och tjänster. Användningen av data fortsätter att explodera och där ser jag att GlobalConnect är välpositionerade, säger Anna Granö.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.