Hon går från Microsoft till Cygate

Bransch Cygate har rekryterat Eva-Lotta Jonsvik som ny marknadschef. Hon kommer närmast från samma roll för segmentet för små och medelstora företag på Microsoft.

– Vi är väldigt glada att över att ha rekryterat Eva-Lotta. Hon har arbetat med kommunikation i it-branschen sedan 1998 och har unika erfarenheter och kunskaper inom området. Med Eva-Lotta får vi ännu bättre möjlighet att ytterligare positionera vårt varumärke och nå ut med vår satsning på närproducerade it-tjänster, säger Patrik Olsson, vd på Cygate.

Eva-Lotta Jonsvik har arbetat på Microsoft både som marknadschef för segmentet för små och medelstora företag och som pr-ansvarig för Microsofts molntjänster. Innan det var hon marknadschef både på Capeiro och Sourcecom.

– Det ska bli riktigt spännande att leda Cygates kommunikationsarbete, det är ett företag vars utveckling jag följt med spänning under alla år i branschen. Jag ser dem som Sveriges bästa systemintegratör med en unik position på marknaden med Telia som ägare. Jag ser fram emot att bidra till att ytterligare befästa Cygate som marknadsledare i Sverige, en trygg molnintegratör med oöverträffad kapacitet, säger Eva-Lotta Jonsvik om sin nya arbetsgivare.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.