Hon tar över Polycom i Sverige

Bransch Efter en minst sagt turbulent tid på Polycom i Sverige är det nu dags för en fast chef för den svenska marknaden.

Hon tar över Polycom i Sverige

Susann Hjort heter den nya chefen som framöver kommer att ha ansvar för att driva nya investeringar, ta fram en strategisk och affärsinriktning för Polycom och fortsätta bygga nätverket med partner och kunder.

– Den svenska marknaden är av stor vikt för Polycom och vi fortsätter att stärka vår affärsverksamhet i regionen. Jag är glad över att bli en del av Polycom under denna spännande tillväxtfas och ser fram emot att kunna hjälpa till med att driva affärerna framåt, säger Susann Hjort som får titeln Country Manager på Polycom Sverige.

Hon har tidigare arbetat på olika ledande poster på Adobe och EMC. Senast kommer hon från en tjänst på K-Rauta där hon arbetat som Head of b2b Sales.

Det var i maj som Polycom drog igång en nordisk omorganisation där bland annat Nordenchefen Mikael Karlström och flera andra i Sverigeorganisationen fick gå. Sedan dess har britten Roger Dunkley tagit ledningen och det är även han som framöver kommer ha det övergripande ansvaret för Norden.

– Med Susann Hjort som chef har vi stärkt ledningen i Sverige och vi fortsätter att investera i nya talanger. Vårt arbetssätt är detsamma på de övriga nordiska marknaderna, det vill säga att vi ser till varje individuellt land istället för att behandla hela Norden som en och samma region, säger Roger Dunkley, Area Sales Vice President Nordics.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.