Håll dig uppdaterad med vårt kostnadsfria nyhetsbrev

Varje vecka får du en sammanfattning av de senaste nyheterna direkt till din inkorg.

Registrera dig

HPE lanserar ny hybridmolnsplattform

Digitalisering En milstolpe inom tjänstestrategin. Nu meddelar Hewlett Packard Enterprise att de lanserar en mjukvarulösning som driver, hanterar och optimerar hela hybrid it-system.

HPE lanserar ny hybridmolnsplattform

 

Det var under den egna konferensen HPE Discover More i München som Antonio Neri, vd och koncernchef för Hewlett Packard Enterprise (HPE) lanserade företagets nyhet.
Produkten går under namnet Greenlake Central och bygger vidare på HPE:s it-as-a-service erbjudande.
– HPE GreenLake Central är en transformativ plattform som förändrar spelplanen för hybrid-IT, sade Antonio Neri.

Nyheten ska ge kunder ett enhetligt digitalt gränssnitt samt kontrollplan över både offentliga och privata mål, datacenter och arbetsbelastningar.
Enligt HPE är Greenlake Central ett svar på att många organisationers processer för sin digitala transformering blivit allt för komplex, kostsam och framförallt långsam, Detta har gjort att många tvingas nöja sig med proprietära moln- och virtualiseringserbjudande som både är dyra och saknar flexibilitet. Det blir inte heller lättare av många applikationer och data finns i datacenter samtidigt som centrallagring sker i allt lägre utsträckning.
– Med detta erbjudande får alla roller i ett företag tillgång till en unik konsol för att driva sin organisation och uppnå kraftfulla affärsresultat. Nu kan CIO:s fungera som en strategisk servicemäklare, och alla kan dra nytta av en konsekvent molnupplevelse, vilket resulterar i lägre kostnader och risker samtidigt som valfriheten, kontrollen, enkelheten och hastigheten maximeras, sade Neri vid lanseringen.

Den nya Greenlake Central ger en integrerad vy över hela hybridmiljön samt en operativ konsol för att styra och driva på den digitala transformationen. Lösningen bryter ner den så kallade silo-strukturen och gör det möjligt för organisationer att kunna utnyttja all sin info. Plattformen ger även frihet att välja vilka verktyg de vill använda för att bygga applikationer.

Telekom idag

Telekom idag Premium

- för dig som behöver full koll på framtidens kommunikation och telekombranschen.
Just nu begränsat erbjudande!

Gratis nyhetsbrev!

De viktigaste nyheterna direkt i mejlen. Helt kostnadsfritt!
Skickar begäran
Jag godkänner att Telekomidag sparar mina uppgifter