HTC lovar uppdateringar till Android 4.0

Google premiärvisade nyligen Ice Cream Sandwich, nästa version av Android. Vilka av HTCs modeller som kommer gå att uppdatera är nu officiellt.

HTC lovar uppdateringar till Android 4.0

Sedan Android 3.0 släpptes har det funnits två parallella versioner av operativsystemet, 2.3.x för telefoner och 3.x för surfplattor. Den mindre lyckade konstruktionen kommer i och med lanseringen av version 4.0, eller Ice Cream Sandwich som den också kallas, att vara över. Referenstelefon för det nya operativsystemet kommer att vara Samsungs och Googles Galaxy Nexus.

Men även om det dröjer ett tag innan de första telefonerna kommer till butik har HTC nu klämt fram en lista över vilka av deras befintliga modeller som kommer att kunna uppdateras till den nya gemensamma Android-versionen. HTC har lagt in en brasklapp att de fortfarande utvärderar om fler modeller ska gå att uppdatera och det kan vi bara hoppas för ännu saknas en hel radda bästsäljare på listan. I Sverige blir det bara kunder som köpt någon av Sensation-varianterna som kan vara säkra på att få smaka på glassen.

Fakta

HTC-modeller klara för Android 4.0

HTC Sensation

HTC Sensation XL

HTC Sensation XE

Till de amerikanska modellerna

HTC Rezound, HTC EVO 3D, HTC EVO Design 4G och HTC Amaze 4G utlovas också uppdateringar.

Senaste artiklarna

Kontoret

Samarbete

Whitepaper

Kontaktcenter

Karriär

Telekom idag

Telekom idag Premium

- för dig som behöver full koll på framtidens kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde.