Hur ser de svenska 5g-möjligheterna ut?

Webinar Hur ser de svenska 5g-möjligheterna ut? Ett webinar från Telekom idag i samarbete med Huawei.

Hur ser de svenska 5g-möjligheterna ut?

Programmet sändes live 21 januari kl. 10.00-11.00.

Nu kan du se eftersändningen här:

Operatörerna släppte de första abonnemangen med 5g i fjol, men det är först efter 5g-auktionen som vi kommer att få en storskalig 5g-utrullning i Sverige – som gynnar både företag och konsumenter. Hur påverkas Sverige att inte vara längst fram i utvecklingen?

Det är en av frågorna som kommer att diskuteras i studion där experterna Leif-Olof Wallin på Gartner och förre nätchefen på Tele2 Thomas Björklund deltar i en paneldebatt ledd av Telekom idags chefredaktör. I panelen skulle Kenneth Fredriksen, Norden-ansvarig för dagens sponsor Huawei, ha suttit men han fick förhinder i sista sekund.

Deltagare i sändningen: Kalle Anrell/Telekom idag, Leif-Olof Wallin/Gartner, Thomas Björklund/Bjorktech Consulting och Kenneth Fredriksen/Huawei.

Arrangör: Telekom idag i samarbete med Huawei.


Dagens sponsor Huawei

Huawei är en ledande global leverantör av informations- och kommunikationsteknik. Genom att utveckla attraktiva och säkra lösningar, tjänster och produkter skapar vi maximalt värde för teleoperatörer, företag och konsumenter. Med utgångspunkt i vårt engagemang för kundorienterad innovation, cybersäkerhet och starka samarbeten erbjuder Huawei helhetslösningar för nätverk och molnbaserade tjänster. Huawei utvecklar också konsumentelektronik som mobiltelefoner, surfplattor och modem för mobilt bredband. Huaweis lösningar och produkter används i över 170 länder, till nytta för mer än en tredjedel av världens befolkning. Huawei etablerades i Sverige år 2000 och har idag över 600 medarbetare inom forskning, utveckling och försäljning.

 

Lär dig mer!

Professional

Whitepaper

Contact center

Karriär

Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.