I morgon presenteras Iphone 5

Precis som vanligt är förväntningarna höga när det är dags för Apple att presentera något nytt. I morgon får vi veta om de infrias.

Att Iphone 5 skulle visas upp någon gång i början av oktober har det pratats om länge och i förra veckan kom det officiella beskedet från Apple att det blir i morgon tisdag som det smäller. Som vanligt har det varit många spekulationer om hur nästa modell kommer att se ut. Den tysk tekniksajten Digi.des har till och med tagit fram en egen fysisk prototyp som de menar till 90 procent stämmer överens med den riktiga Iphone 5. Om det stämmer återstår att se.

Som vi har skrivit tidigare ryktas det också om en billigare version av dagens Iphone 4 som skulle kunna sätta rejäl press på Android-tillverkarna även i de lägre prissegmenten.

En riktig lågoddsare inför tisdagens presentation är att Iphone kommer att få kraftigt förbättrade funktioner för röststyrning. Det understryks av att temat för presentationen är Let´s talk Iphone.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.