Icentrex tar Bonde som försäljningsdirektör

Bransch För ett år sedan lämnade Peter Bonde ansvaret för de stora företagskunderna hos Telavox. Nu ska han bolla två nya uppdrag parallellt.

Icentrex tar Bonde som försäljningsdirektör

Peter Bonde har en lång karriär inom telekomsfären och under det senaste året har han verkat som fristående konsult. Han har under 2014 också varit en av krönikörerna i Telekom idag, ett uppdrag han nu lämnar i och med att tillträder som försäljningsdirektör för Icentrex.

– För oss är detta en perfekt och efterlängtad rekrytering som gör att vi nu fortsätter att arbeta för att ge våra kunder en fortsatt hög servicegrad och erbjuda fler lösningar i vår strävan att få fler mycket nöjda Icentrexkunder, säger vd Björn Palm och berättar samtidigt att bolaget nu gör en rikstäckande rekrytering av säljare till sitt direktförsäljningsteam.

Arbetet som försäljningsdirektör för Icentrex kommer Peter Bomde att ägna halva sin tid, den andra halvan kommer han istället att spendera hos kontaktcentertillverkaren ClearIT där han ska arbeta med affärsutveckling och att utveckla användarupplevelsen.

– Det är roligt att få hjälpa till att lyfta fram en svensk aktör tycker jag, i havet av alla stora och främst amerikanska tillverkare av kontaktcenter, säger Peter Bonde.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.