Iioote expanderar till Stockholm

IOT ”Marknadsmoment” och stort säljpotential inom IoT. Det är vad som fått systemintegratören Iioote att inta huvudstaden.
Ni ska man bygga upp ett ICT-kluster tillsammans med Qualit Solutions i Kista.

Iioote expanderar till Stockholm

Göteborgsbaserade Iioote expanderar österut för att kunna konkurrera om större affärer i stockholmsregionen. Som en del av detta kommer man etablera en filial i Kista och tillsammans med partnern Qualit Solutions skapa ett centrum för informations- och kommunikationsteknik.

Enligt företaget att efterfrågan på LoRaWan allt större och med tanke på att det numera är standarden för IoT-nätverk i Sverige lär inte det avta. Att kommuner landet över även är i processen att etablera LPWA-nätverket gör även det sitt för att man vill ha större geografisk närvaro.
– Utvidgningen av IoT-nätverken ger oss en perfekt grund för att kunna ge potentiella kunder de kommersiella IoT-lösningarna vi har i vår portfölj. Det finns alternativ som löser många problem inom fastighets- och byggbranschen. Vidare hjälper vi kunder med ytterligare skräddarsydda IoT-lösningar som inkluderar en stor variation av sensorer från det väletablerade LoRaWan-ekosystemet, säger Robert Spertina, vd på Iioote.

Kontoret

Samarbete

Whitepaper

Kontaktcenter

Karriär

Telekom idag

Telekom idag Premium

- för dig som behöver full koll på framtidens kommunikation.
Just nu begränsat erbjudande!