Inabler tecknar långt avtal med Telness Tech

Branschen Det händer mycket hos Telness Tech. Nu står det klart att bolaget ska leverera en komplett teknisk plattform till Inabler.

Inabler tecknar långt avtal med Telness Tech

Avtalet sträcker sig över fem år och innebär att Telness Tech kommer att tillhandahålla en komplett teknisk plattform, inklusive ADT-plattformen (Automated Digital Telco) och molnväxeln (PBX) i en helhetslösning till Inabler.

Västeråsbolaget Inabler lanserar och supporterar elva digitala mobiloperatörer.

– Med Telness Techs fullt automatiserade plattform kan vi snabbt och driftsäkert lansera och administrera flera mobiloperatörer samtidigt. Det hade inte varit möjligt utan Telness Techs ADT. Dessa digitala uppgraderingar skapar en direkt kundnytta för våra operatörers slutkunder, vilket är vår högsta prioritet på Inabler, säger Christian Lindberg, grundare och partner.

Också Telness Tech är naturligtvis positiva till affären.

– Våra lösningar minskar inte bara kostnaderna och förkortar tiden till marknaden utan förbättrar också användarupplevelsen avsevärt. Genom detta partnerskap kommer vi att leverera en fullt automatiserad teknisk plattform som möjliggör en smidig och effektiv implementering, inte bara för Inabler, utan för de dussintal varumärken och mobiloperatörer som de lanserar och supporterar, säger Telness Techs kommersiella chef, Sara Rasmussen.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.