Indentiv tecknar nytt partneravtal om ai

AI En uppgradering och komplettering av IoT-plattformen.
Indentiv har ingått partneravtal med Artificial Solution vilket innebär fler ai-lösningar
– Konverserande ai är på frammarsch som ett viktigt gränssnitt, säger Anders Visell, vd på företaget.

Indentiv tecknar nytt partneravtal om ai

Så kallat naturligt språk är hett inom ai och nu avslöjar Indentiv att det framöver kommer att inkorporeras på deras Connectiv-plattform. Detta då man har samarbetat med Artificial Solution vars lösning möjliggör kommunikation med appar, webbplatser och andra enheter med röst-, text-, beröring- eller gestinmatning.

– Vi är väldigt glada över partnerskapet med Artificial Solutions som gör det möjligt att addera naturligt språk till vår Connective-plattform. Konverserande ai kommer att få stor betydelse för att konsumenterna enkelt, via röststyrning, ges tillgång till att hantera en mängd funktioner, säger Anders Visell på Indentive.

Produkten som Artificial Solution hR tagit fram går under namnet Teneo och är en så kallad utvecklingsplattform för ai-konversation. Den gör det möjligt för företag att snabbt bygga en rad appar för naturligt språk, allt från digitala anställda, mobila personliga assistenter och chatbottar – till IoT-gränssnitt på 35 språk.

Detta kompletterar alltså Indentivs öppna plattform för IoT-tjänster – och breddar utbudet för dess användare.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.