Håll dig uppdaterad med vårt kostnadsfria nyhetsbrev

Varje vecka får du en sammanfattning av de senaste nyheterna direkt till din inkorg.

Registrera dig

Induo satsar på landsbygd

Mobilnät Med en ny 3g-repeater hoppas Induo kunna bidra till bättre mobiltäckning utanför tätorterna. Men det är främst Telenor och Tres kunder som gynnas.

Induo satsar på landsbygd

Delar av den svenska landsbygden har länge dragits med bristfällig mobiltäckning, vilket försvårat förutsättningarna att arbeta mobilt. Detta vill Induo Home hjälpa till att råda bot på. Efter att man i många år arbetat med lösningar för bättre inomhustäckning för mobiltelefoni och mobilt bredband, släpper man nu en repeaterlösning för 3g, specifikt avsedd för användning utanför tätort.

3g-repeatern AT-2200 är anpassad för hem och mindre företag och är utvecklad av Coiler, en av världens främsta tillverkare av repeaters för mobilnäten. Den har stöd för 3GIS som är Telenor och Tres gemensamma bolag. 3GIS och ger först och främst möjlighet till bättre inomhustäckning för de kunder som använder Tre och Telenor utanför tätort.

-Den nya modellen av 3G-repeatern är mycket välkommen, många kunder som bor och arbetar utanför tätort har efterfrågat en lösning för 3GIS. Det är kul att vi nu kan ge fler personer möjlighet till en enklare vardag, säger Ronny Hong Hammargren, säljare hos Induo Home. .

AT-2200 levereras i ett komplett paket bestående av repeater, antenn och kablar och allt annat som behövs för att komma igång.

Kontoret

Samarbete

Whitepaper

Kontaktcenter

Karriär

Telekom idag

Telekom idag Premium

- för dig som behöver full koll på framtidens kommunikation.
Just nu begränsat erbjudande!