Industrijättens jätteprojekt – migrerade 1 168 kontor till SD-Wan

SD-WAN En av de största implementeringarna i världen. Nu har Siemens tillsammans med Orange Business Services migrerat 1 168 kontor i 94 länder över till SD-Wan infrastruktur.

Industrijättens jätteprojekt – migrerade 1 168 kontor till SD-Wan

För företag är övergång till SD-Wan-lösning ofta ett viktigt digitaliseringssteg. Nu har industrijätten Siemens tagit detta steg vilket med tanke på företagets storlek är ett av de största implementeringsprojekten i världen.

– Siemens är ett globalt företag med kontor och produktionsanläggningar över hela världen, och vi behöver ett pålitligt och framtidssäkert kommunikationsnätverk. Det är en viktig förutsättning för att kunna göra affärer och kommunikationsnätverket måste vara flexibelt och kunna utvecklas med verksamheten, säger Hanna Hennig, digitaliseringsansvarig på Siemens AG, i ett uttalande.

Tekniken levereras av Cisco med Orange Business Services som partner. Och enligt Siemens så ger den flexibla SD-Wan-lösningen betydande fördelar för verksamheten globalt.

Senaste artiklarna

Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv om aktuell teknik.