Infobric köper Telliq

Branschen Ett strategiskt köp för att ta en starkare position. Nu har it-leverantören Infobric förvärvat Telliq.

Infobric köper Telliq

Svenska Telliq har skaffat sig en bra position på marknaden med sitt administrationssystem för uppkopplade enheter. I dag omsätter företaget 105 miljoner och framtiden ser ljus ut. Och det är med detta som bakgrund som fått Infobric Group intresserad.
– Genom att lägga till Telliqs produktportfölj, starka kundrelationer och mångåriga erfarenhet av att utveckla teknik till den starka position som Infobric byggt upp får vi en solid plattform att bygga på, säger Dan Friberg, vd på Infobric.

Ambitionerna för koncernen är att bygga vidare på tillväxten och fokusera på att utveckla smarta digitala verktyg som kan effektivisera för kunderna.
Eftersom flera industrier som man riktar sig mot befinner sig på en digitaliseringsresa ser gruppen stora möjligheter för att utveckla nya tjänster och IoT-produkter.
– Det är verkligen roligt att få slå sig samman med Infobric Group. För precis som oss har de en vision av att leverera digitala lösningar som gör arbetsprocesser lättare för företag. Infobrics stora kundbas inom konstruktionssektorn ger oss möjlighet att tillsammans växa än mer med unika lösningar för marknaden, säger Joakim Lindquist, vd på Telliq.

Telekom idag

Telekom idag Premium

- för dig som behöver full koll på framtidens kommunikation och telekombranschen.
Just nu begränsat erbjudande!

Gratis nyhetsbrev!

De viktigaste nyheterna direkt i mejlen. Helt kostnadsfritt!
Skickar begäran
Jag godkänner att Telekomidag sparar mina uppgifter