Informationsteknik och ITM Meeting Solutions går samman

Branschen Ett strategiskt förvärv för att stärka närvaron på marknaden. Informationsteknik Scandinavia har nu snappat upp ITM Meeting Solutions.

Informationsteknik och ITM Meeting Solutions går samman
Patrik Camp vd Informationsteknik Scandinavia, Magnus Krabbe affärsområdeschef Informationsteknik Scandinavia och Johan Kinnerfors vd ITM Meeting Solutions

Informationsteknik har gjort flera förvärv de senaste åren och nu kan de lägga ytterligare ett på listan i jakten på att bli största leverantör av anpassade lösningar för ljus-, ljud-, bild- och videomötesteknik.

Nya förvärvet är ITM Meeting Solutions som varit i branschen sedan millennieskiftet.
– Vi behöver både bred och djup kompetens i bolaget för vår plan är att sätta oss i förarsätet och bygga ett bolag som växer både organiskt och via förvärv den närmaste femårsperioden, säger Patrik Camp, VD på Informationsteknik.

ITM kommer att vara verksamma under eget namn året ut och är nu det tredje förvärvet på lite drygt ett år. I Januari 2020 var det Visuell Design som köptes och i december i fjol togs även Mindspace Group in i Informationsteknik.
– Det blir allt viktigare att stärka kompetensen i bolaget för att på bästa sätt kunna leverera hållbara lösningar som lever upp till kraven som nu ställs på framtidens arbetsplatser och kontor. I och med att vi nu går samman blir vi en ännu starkare partner till våra kunder, säger Johan Kinnerfors, vd på ITM Meeting Solutions.

Senaste artiklarna

Kontoret

Samarbete

Whitepaper

Kontaktcenter

Karriär

Telekom idag

Telekom idag Premium

- för dig som behöver full koll på framtidens kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde.