Håll dig uppdaterad med vårt kostnadsfria nyhetsbrev

Varje vecka får du en sammanfattning av de senaste nyheterna direkt till din inkorg.

Registrera dig

Inin bäst i klassen enligt Frost & Sullivan

Kontaktcenter Analys- och konsultföretaget Frost & Sullivan har gått igenom kontaktcenterleverantörernas prestationer för året som gick. Bäst i emea-regionen är Interactive Intelligence.

Varje år korar Frost & Sullivan årets företag inom olika branscher, däribland kontaktcenterleverantörer. 2014, precis som 2013, var det Interactive Intelligence som utsågs till årets leverantör i Europa, Mellanöstern och Afrika.

– En av nyckelfaktorerna till Interactive Intelligence framgång är deras skräddarsydda och kundcentrerade försäljningsstrategi. Företaget försäkrar att de har rätt lokala talanger för att stödja försäljnings- och supportprocesserna samt har ett rådgivande förhållningssätt till försäljning, säger Nancy Jamison, analytiker på Frost & Sullivan.

Företagets marknadsandel växte enligt deras egen uppgift med nästan 43 procent under 2014.

– Interactive Intelligence är ledande i sina investeringar i marknadskompetens inom kritiska industrivertikaler så som finans, sjukvård och försäkring. En hög andel av försäljningen sker via partners inom emea och företaget har en väletablerad och stark kombination av direkta och indirekta kanalpartners, säger Jamison.

Telekom idag

Telekom idag Premium

- för dig som behöver full koll på framtidens kommunikation och telekombranschen.
Just nu begränsat erbjudande!

Gratis nyhetsbrev!

De viktigaste nyheterna direkt i mejlen. Helt kostnadsfritt!
Skickar begäran
Jag godkänner att Telekomidag sparar mina uppgifter