Inins kontaktcenter får videodialog i realtid

Kunddialog i realtid genom video och co-browsing, liksom bättre analys av webbaktiviteter. Det kan Interactive Intelligence erbjuda genom sin nya allians med svenska mjukvaruföretaget Vergic.

Inins kontaktcenter 
får videodialog i realtid

Vergic är kanske mest kända som specialister på e-handel och kundservice på nätet. Men nu kommer deras tekniska lösning för kontaktcenter att integreras via Interactive Intelligences generic objects, och sålunda bakas in i Inins universala kö för gemensam sla-nivå och statistik.

– Vergic gör att vi kan erbjuda våra kunder direkt och personlig interaktion på webben genom en intelligent kommunikationslösning med bland annat video på ett enkelt och pragmatiskt sätt, säger Daniel Eisenberg, Nordenchef på Interactive Intelligence.

Fler sätt att kommunicera

Han förklarar att kommunikationslösningen gör det möjligt för företag att identifiera sina kunders behov av hjälp på webben och samtidigt guida dem – allt via en innovativ mjukvara.

– Vår teknik för realtidskommunikation via webb är ett bra komplement till Interactive Intelligence kontaktcenter-plattform. Produkten tillför utökade kommunikationsmöjligheter, statistik för webbesökare och möjlighet till proaktiv kunddialog, säger Alexander Lunde, vd på Vergic.

Duon ser samarbetsavtalet som en strategiskt viktig nordisk allians och går allt som parterna vill är ambitionen att hitta en global arbetsform vad det lider.

Senaste artiklarna

Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv om aktuell teknik.