Interxion länkar Stockholm till Microsoft-molnet

Molntjänster Co-locationleverantören Interxion har försett sitt datacenter i Stockholm med en direktförbindelse till Microsofts molntjänster för högre prestanda och garanterad tillgänglighet.

Interxion länkar Stockholm till Microsoft-molnet

Förra året blev Telia den första operatör i Sverige att erbjuda sina kunder nättjänsten Microsoft Express Route, vilken innebär att trafiken till och från tjänster som Microsoft Azure och Office 365 inte går över öppna internet utan körs direkt från operatörens nät in i Microsofts moln. Nu följer Interxion efter och adderar Microsoft Express Route till utbudet av tjänster som går att få via företagets datacenter i Stockholm. Samtidigt lanseras tjänsten, som hos Interxion kallas Cloud Connect också i Amsterdam och Frankfurt, sedan tidigare har den varit tillgänglig i London.

Med tjänsten ska man både få snabbare och mer förutsebara prestanda vid användningen av de molnbaserade tjänsterna och det ska också bli lättara att integrera de egna systemen med både Microsofts och andra molnleverantörers tjänster.

– För tjänsteleverantörer som är verksamma i Interxions anläggningar betyder det att de kan driva skalbara och högpresterande hybridlösningar för sina företagskunderr, säger Vincent in

Senaste artiklarna

Kontoret

Samarbete

Whitepaper

Kontaktcenter

Karriär

Telekom idag

Telekom idag Premium

- för dig som behöver full koll på framtidens kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde.