Intrum Justitia förlänger med Interoute

Intrum Justitia väljer att förlänga sitt samarbete med Interoute i ytterligare fyra år. Uppdraget att sammanlänka koncernens 40 kontor runt om i Europa är värt 40 miljoner kronor.

Intrum Justitia
förlänger med Interoute

Det nya avtalet innebär att Interoute fortsätter att leverera en mpls-baserad kommunikationslösning som sammanlänkar kredithanteringskoncernens 40 Europakontor. Ett uppdrag värt lika många miljoner kronor.

– Vi har haft ett bra samarbete med Interoute och det känns tryggt att förlänga vårt avtal i ytterligare fyra år. Det är viktigt att våra europeiska kontor ansluts via en tillförlitlig kommunikationslösning över Europa och därför har vi fortsatt valt Interoute som leverantör, förklarar Harry Vranjes, it-chef på Intrum Justitia.

Gott kvitto

Intrum Justitia inledde samarbetet med Interoute för tre år sedan, då man centraliserade samtliga system och lösningar till två datahallar i Amsterdam. Idag länkas Intrums kontor samman med en redundant lösning bestående av anslutningar om 10 och 100 Mbit/s.

– Det känns jätteroligt att Intrum Justitia väljer att förlänga samarbetet med oss. Det är ett kvitto på att vi, med vår egna och mycket avancerade fiberbaserade infrastruktur som sträcker sig över hela Europa, kan erbjuda mer kapacitet och bättre kvalitet till lägre priser än konkurrenterna, säger Joacim Hillervik, Nordenchef på Interoute.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.