Håll dig uppdaterad med vårt kostnadsfria nyhetsbrev

Varje vecka får du en sammanfattning av de senaste nyheterna direkt till din inkorg.

Registrera dig

IoT Open lanserar ”smart plattform”

AI En IoT-plattform som sk leverera oöverträffad snabbhet, säkerhet och skalbarhet.
IoT Open har målet att bli ledande i norden.
– Vi gör IoT lönsamt och säkert för våra kunder.

IoT Open lanserar ”smart plattform”

Vi står på randen av en ny tjänsterevolution i och med att 5g och sakernas internet. Och ett företag som vill ligga i framkant när det kommer till IoT är företaget IoT Open. I och med lanseringen av en ny smart plattform hoppas man kunna kapa till sig marknadsandelar och det uttalade målet är att bli störst i Norden på området.
– Vi jobbar med hela kedjan, från ac till limpa, vi ger våra kunder stöd och support under utvecklingen av nya funktioner tjänster och produkter, samt kring smarta kommunikationsklösningar för hemmet, företag, organisationer, fastighetsägare och för samhället i stort, säger Fredrik Albertsson, vd på företaget.

Plattformen ska ge verktyg för kunder att effektivisera, men även för att skapa samhällsnytta och nya affärsmöjligheter.
– IoT-sektorn befinner sig i en explosionsartad utveckling där allt nu mer blir uppkopplat och behöver kommunicera smart. Detta ställer stora krav på öppenhet och skalbarhet samt att data enkelt går att dela från så väl fysiska som virtuella installationer utan att äventyra prestanda, säkerhet eller funktion, säger Fredrik Albertsson.

Telekom idag

Telekom idag Premium

- för dig som behöver full koll på framtidens kommunikation och telekombranschen.
Just nu begränsat erbjudande!

Gratis nyhetsbrev!

De viktigaste nyheterna direkt i mejlen. Helt kostnadsfritt!
Skickar begäran
Jag godkänner att Telekomidag sparar mina uppgifter