IP-only fortsätter satsa på Uppsala

Fax IP-only inversterar 250 miljoner till i Uppsala och fortsätter därmed sin satsning på fiber i området, med fokus på landsbygden.

IP-Onlys har tidigare ivesterat 400 miljoner kronor i Uppsala, vilket lett till att staden är ett av Sveriges fibertätaste områden. Nu investerar företaget ytterligare 250 miljoner kronor, med fokus på landsbygden.

– Vi har alltid varit tydliga med att vår verksamhet bygger på tanken att hela Sverige ska leva, och detta gäller självklart även Uppsala kommun. Det är först när vi byggt fiber till hela landet, inklusive landsbygden, som digitaliseringen kan nå sin fulla potential, säger Kajsa Danielsson, regionchef Mälardalen på IP-Only.

Gustav Ståhl, lokalt försäljningsansvarig på IP-Only. Tillägger:

– Det är ett fantastiskt engagemang från många byalag och fiberföreningar. Vi ser även ett stort intresse från näringslivet i Uppsala, och vår företagssatsning kommer fortsätta och ytterligare intensifieras under 2017, säger Gustav Ståhl, lokalt försäljningsansvarig på IP-Only.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.