IP Only Enterprise byter namn till Globalconnect

namnbyte Nu byter IP Only namn på sin företagsverksamhet till Globalconnect. Tanken är att hålla en tydligare identitet mot företag och offentlig sektor.

IP Only Enterprise byter namn till Globalconnect

Från den 21 september heter IP Only Enterprise istället Globalconnect Sverige. Namnbytet är tänkt att göra deras identitet tydligare mot B2B-kunderna i Sverige, Norge, Danmark, Finland och Tyskland. Dessutom byter IP Only Wholesale namn till Globalconnect Carrier.

– Det finns mycket vi tar med oss från IP Only Enterprise till vårt nya varumärke och identitet – expertisen, enkelheten och den nära kundrelationen är centrala delar även i Globalconnects dna, och det som har gjort att vi har branschens nöjdaste kunder, säger Kamran Alemdar, gruppmarknadschef på Globalconnect.

I februari tidigare i år bestämde ägaren EQT att slå ihop dansk-norska Globalconnect med svenska IP Only och skapade med det en av de största aktörerna inom digitalisering i Nordeuropa.

– Med all expertis och kunskap från koncernen i ryggen har vi nu ett ännu tydligare nordiskt erbjudande för våra internationella kunder, samtidigt som vi fortsätter att bygga värde för våra kunder lokalt på våra inhemska marknader. I en annars komplex och tidvis stelbent nordisk telekommarknad är vi det snabbfotade och enkla alternativet för kunden – något som efterfrågas mer än någonsin idag, och det vår nya identitet bygger på och ska tydliggöra, säger Kamran Alemdar.

Varumärket IP Only kommer att vara kvar för konsumentaffären, och kommer att fortsätta sitt arbete med att bygga fiber till svenska hushåll runt om i landet.

Senaste artiklarna

Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv om aktuell teknik.