IP Only levererar uppkoppling till Manpower

Branschen Manpower uppgraderar uppkopplingen och väljer IP Onlys lösning som möjliggör SD WAN. Rekryteringsbolaget har tecknat ett flerårigt avtal till ett värde av sju miljoner.

IP Only levererar uppkoppling till Manpower

Från en MPLS-baserad tjänst till en SD WAN-lösning som täcker företagets 75 kontor. Nu står det klart att IP Only vunnit Manpowers förtroende om att leverera en modern uppkoppling.

– För vår del är det en lösning som ger oss större kontroll över trafiken. Vi kommer kunna sätta upp egen utrustning, därmed kan vi snabbt och lokalt definiera vilken riktning trafiken ska gå. Vi flyttar också supporten från en regional nivå till en central nivå, och får samma typ av lösning över hela organisationen, säger Tommy Berggren, nordisk kontraktansvarig på ManpowerGroup.

Manpower har tidigare använt sig av IP Only, men då som en tredjepartsleverantör, nu väljer alltså rekryteringsbolaget att kapa bort mellanhanden.

– IP Only är en beprövad partner som vi har goda erfarenheter av sedan tidigare. Vi behåller också den utrustning vi har haft, vilket gör att migreringen blir betydligt enklare. En stor fördel under processen är att IP Only har varit väldigt lyhörda, och snabbt anpassat lösningen efter de behov vi har. Vi känner oss helt trygga med dem, säger Tommy Berggren.

Enligt Regina Donato Dahlström, affärsområdeschef för IP Only Enterprise, så är affären ett bevis på att de har rätt kompetens.

– Det här är ett kvitto på att vi kan erbjuda en effektiv lösning som samtidigt är säker och nejet att hantera, något som varit ett av de viktigaste kraven under processen, säger hon.

Telekom idag

Telekom idag Premium

- för dig som behöver full koll på framtidens kommunikation och telekombranschen.
Just nu begränsat erbjudande!

Gratis nyhetsbrev!

De viktigaste nyheterna direkt i mejlen. Helt kostnadsfritt!
Skickar begäran
Jag godkänner att Telekomidag sparar mina uppgifter