Ip-Only värvar från PTS – Maria Sörman blir ny senior strateg

Nytt jobb Från myndighetsvärlden ut i näringslivet. Maria Sörman var tidigare chef för bredbandsstödenheten på PTS – nu kommer hon axla manteln som senior strateg på Ip-Only.

Ip-Only värvar från PTS – Maria Sörman blir ny senior strateg

En strategisk roll med fokus på att öka och främja fiberutbyggnaden. Så beskriver fiberaktörern IP-Only Maria Sörmans nya arbete. Detta då den tidigare PTS-medarbetaren nu tar klivet över till näringslivet.
Maria kommer närmast från rollen som chef för bredbandsstödenheten och dessförinnan var hon chef för bredbandsfrjämjande, även det på PTS.

På Ip-Only kommer Maria Sörmans roll vara att ”öka och främja fiberutbyggnaden”, detta genom samarbete med andra parter samt samfinansiering.
– Det är glädjande att ytterligare en branschprofil valt oss. Maria är en både omtyckt och känd personlighet i branschen. Att bidra till att alla, oavsett bostadsadress, får samma digitala möjligheter är ett viktigt uppdrag som vi tar på största allvar och Maria kommer att vara drivande i det arbetet, säger Regina Donato Dahlström, vd på IP-Only.
Maria Sörman börjar på IP-Only 30 mars i år.

Kontoret

Samarbete

Whitepaper

Kontaktcenter

Karriär

Telekom idag

Telekom idag Premium

- för dig som behöver full koll på framtidens kommunikation.
Just nu begränsat erbjudande!