Ip-växel för det lilla företaget

Nortel har tagit fram en ip-växel som passar det lilla företaget. Med telefoni- och data på samma nät öppnar BMC 50 för nya kommunikationsmöjligheter.

Business Communication Manager 50 är namnet på Nortels nya växel som passar företag med mellan tre och 50 användare. Växeln bygger på ip-telefoni där data- och teletjänster samlas i ett och samma nät, vilket innebär att även små företag kan få tillgång till avancerade kommunikationslösningar. BMC 50 innehåller bland annat funktioner för röstbrevlådor och integration med Outlook eller Notes via unified messaging.

Eftersom BMC 50 bygger på ip-telefoni kan användarna få tillgång till företagets telefoni och mulitmediaappliktioner var de än befinner sig. Detta gör det möjligt för de anställda att kommunicera och exempelvis dela dokument och applikationer med sina kollegor även utanför kontoret. Enligt Nortel innebär konvergeringen av nät dessutom att företaget har möjlighet att minska kostnaderna för sin kommunikation.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.