Ipnett utökar konsultkompetensen

Nu sällar sig Jan Munkhammar till Ipnetts digra skara av seniorkonsulter. Rekryteringen sägs vara ytterligare ett viktigt steg i företagets tillväxtstrategi.

Ipnett har drygt hundra medarbetare i Sverige, Norge och Danmark – varav ett sextiotal är specialiserade seniorkonsulter med inblick i design, projektering, installation och underhåll av ip-baserade kommunikationsnätverk. Nyast i nämnda skara är Jan Munkhammar, som enligt Ipnett för med sig välkommen kunskap från tidigare arbete för både leverantörer och operatörer.

– Jag har lång erfarenhet av nätverksteknik i olika roller och känner att jag har mycket att ge. Jag ser fram emot att få tillföra Ipnetts kunder nya perspektiv och konkreta mervärden, säger Jan Munkhammar.

Mer än burkar

Den 47-årige rekryten kommer närmast från stadsnätsoperatören Zitius Service Delivery, där han utvecklade system för automatisk provisionering av bredbandskunder och ett stödsystem för kundsupport. Innan dess har han arbetat för ett flertal tillverkare med bland annat support och utbildning. Bland dessa finns företag som Siemens Communications, Alcatel, Newbridge Networks och UB Networks.

– Det känns bra att nu ha kommit tillbaka till leverantörssidan, där jag får möjlighet att arbeta med de allra senaste produkterna på marknaden. Jag gillar Ipnetts fokus på att leverera lösningar och inte bara burkar, förklarar Jan Munkhammar.

Telekom idag

Telekom idag Premium

- för dig som behöver full koll på framtidens kommunikation och telekombranschen.
Just nu begränsat erbjudande!

Gratis nyhetsbrev!

De viktigaste nyheterna direkt i mejlen. Helt kostnadsfritt!
Skickar begäran
Jag godkänner att Telekomidag sparar mina uppgifter