Håll dig uppdaterad med vårt kostnadsfria nyhetsbrev

Varje vecka får du en sammanfattning av de senaste nyheterna direkt till din inkorg.

Registrera dig

Isicom introducerar Roomz i Sverige

Kontoret En smart lösning för bokning, hantering och analys av kontorets alla rum. Nu har Isicom ingått avtal med distributionsavtal med Roomz.

Isicom introducerar Roomz i Sverige

Det är nu ett år sedan som coronapandemin stängde kontoren i Sverige och allt fler företag börjar titta på att åter öppna upp igen. Men en sak man vill ta med sig från distansarbetets snabba digitalisering är effektiv hantering av möten och ytor. Och här menar Isicom att de nu kan erbjuda en bra produkt.

Roomz, ett Schweiziskt företag, har tagit fram tjänster och produkter som ska göra det lätt att maximera effekten av sina ytor. Detta genom kabelfria rumsbokningssystem, trådlösa sensorer för aktivwetsbaserade arbetsplatser samt mjukvara för att kunna hantera, styra och analysera hur kontoren används.

Lätt att bestämma vad och hur ytor ska kunna bokas

Isicom säger att med Roomz så kan företag digitalisera sin kontorsritningar och lätt bestämma hur eller om varje arbetsplats ska behöva bokas i förväg. Man kan även sätt beläggningsgrad, samt vilka platser som ska vara tillgängliga.

–Vi på Isicom ser med stor tillförsikt och glädje fram emot samarbetet med Roomz. Ett företag som med sina produkter ligger helt rätt i tiden. Inte minst sett i ljuset av de förändringar våra kontor kommer att genomgå när hybridarbetsplatsen blir verklighet för många arbetstagarna. Vi ser att produkterna blir ett fantastiskt bra tillskott i vårt totala erbjudande till våra återförsäljare inom segmentet produkter för arbetsplatsen. Roomz produkter och företagsfilosofi passar dessutom väldigt fint ihop med Isicom, säger Magnus Ohlin, vd på Isicom.

Kontoret

Samarbete

Whitepaper

Kontaktcenter

Karriär

Telekom idag

Telekom idag Premium

- för dig som behöver full koll på framtidens kommunikation.
Just nu begränsat erbjudande!