Isicom och Epos i nytt partnerskap

Telefoni Ett nytt distributionsavtal och tydligt sikte på att bli störst. Nu har Isicom utökat sitt utbud genom att ta in Epos.

Isicom och Epos i nytt partnerskap

 Isicom har de senaste åren vuxit sig starkare som en nordisk distributör av kommunikationshårdvara. Sedan tidigare har man Jabra, Poly och Konftel i sin leverantörsportfölj – och nu får man in ytterligare ett viktigt märke: Epos.

Samarbetet med Epos är ett stort steg för Isicom vars mål är att bli den största specialiserade distributören inom kategorierna headset, voice och video i Norden.

– Det här är ett av de där ögonblicken där allt bara passar. Tidpunkten är rätt, Epos är redo och vi är redo. Vår organisation och vårt utbud till marknaden står sig starkare än någonsin, redo att sätta igång detta spännande samarbete med Epos, säger Magnus Ohlin, vd för IsiCom.

Med det nya märket på ”hyllorna” har Isicom ytterligare vässat sitt utbud som utöver Epos då innehåller, Jabra, Poly, Konftel, Unisynk och Cocomm. 

– För mig representerar Epos varumärke och produktsortiment premiumkvalitet och förbättrade upplevelser över hela linjen. Därför kan jag inte föreställa mig en bättre leverantör än Epos för oss att samarbeta med i detta skede, säger Magnus Ohlin, vd för IsiCom.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.