Isicom och Neat i nytt samarbete: ”Stärker vår position på videomarknaden”

Kontoret Det händer mycket på den nordiska videomarknaden. Nu inleder Isicom och Neat ett partnerskap.

Isicom och Neat i nytt samarbete: ”Stärker vår position på videomarknaden”
Magnus Ohlin, foto: Isicom

Isicom har de senaste åren vuxit sig starkare som en nordisk distributör av kommunikationshårdvara. Nu tar bolaget nästa steg genom att inleda ett partnerskap med Neat.

–Vi är oerhört glada och stolta att välkomna Neat till Isicom-familjen. Nu har vi möjligheten att kunna erbjuda våra kunder ännu ett premiummärke i vårt produktsortiment, dessutom ett nordiskt varumärke vilket gör samarbetet extra kul. Neat gör vårt videoutbud komplett och stärker vår position på videomarknaden, säger Magnus Ohlin, vd på Isicom.

Enligt Isicom är partnerskapet med Neat ett stort steg mot bolagets mål att bli den största specialiserade nordiska distributören inom kategorierna headset, voice och video. Även Neat är positiva till samarbetet.

–Isicom har en imponerande stark närvaro på den nordiska marknaden, och genom detta partnerskap tror vi att vi kan stärka den ytterligare. Med sin spetskompetens och höga servicenivå utgör Isicom ett utmärkt val för oss, med ett högt förtroende både hos återförsäljare och slutkunder, säger Wayne Mason på Neat.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.