Jabra släpper headset för hybridkontoret

produkt Evolve-familjen får tillökning med lättviktaren Evolve 2 75.

Jabra släpper headset för hybridkontoret

Jabras nya headset Evolve 2 75 vänder sig till uppkopplade hybridarbetare som sitter lika mycket på kontoret som på andra platser. Aktiv brusreducering (anc), låg vikt och ett slimmat utförande gör det enkelt att alltid ta med sig headsetet.

Telekom idag har provlyssnat och kan vittna om hög ljudkvalitet, både när det gäller upptagningen från den inbyggda mikrofonbommen och själva hörlurarna.

Justera mängden brusreducering

Headsetet är av typen on-ear, det vill säga att kuddarna vilar på öronen utan att täcka dem helt. När man aktiverar anc-funktionen gör den ett riktigt bra jobb med att hålla störande ljud ute. Det finns dessutom möjlighet att justera mängden brusreducering så att du släpper igenom valfri mängd ljud från omgivningen.

jabra

Inställningarna nås från den tillhörande appen som du laddar ned till din mobil. Här kan du, förutom brusreduceringen, justera ljudåtergivningen i olika frekvensområden.

Mikrofonbommen kan fällas in

Evolve2 75 ska vara speciellt framtaget för att möjliggöra flexibelt arbete och möten utanför kontoret. Här är det smidiga formatet och den låga vikten viktiga faktorer. Den korta mikrofonbommen kan också fällas in när man är på språng.

Headsetet har dubbla bluetooth-kretsar för samtidigt kommunikation med mobil och exempelvis en dator. Enligt Jabra är räckvidden 30 meter och batteridrifttiden upp till 24 timmar i samtalsläge, när brusreduceringen inte är aktiverad.

Evolve2 75 börjar säljas den 15 oktober och kostar 3400 kronor exkl moms.

Senaste artiklarna

Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv om aktuell teknik.