Jabra lanserar konferenstelefonen Speak 750

konferenstelefon Jabra Speak 750 är en ny liten konferenshögtalare från Jabra som gör det möjligt att ha möten var som helst med bra ljud.

Jabra lanserar konferenstelefonen Speak 750

Det senaste tillskottet i Jabras Speak-serie är skapad för att stödja alla typer av konferensbehov och förbättrar upplevelsen i mötesrummet – oavsett hur det ser ut. Jabra Speak 750 tar upp ljudet sömlöst, vilket låter alla i rummet prata och bli hörda samtidigt. Ljudpucken är portabel och kan göra vilket rum som helst till ett mötesrum.

Speak 750 har full duplex för naturliga samtal i båda riktningar. Den ansluts med plug-and-play via usb och/eller bluetooth till en dator, mobil eller platta. Konferenstelefonen kan paras ihop med upp till åtta enheter och under samtalen kan två enheter vara ihopparade samtidigt för äkta stereoljud.

Det finns två varianter av Speak 750 där den ena är certifierad för Microsoft Teams. Den kommer med en dedikerad Teams-knapp som möjliggör omedelbar kontakt med medarbetarna. Speak 750 UC-varianten är kompatibel med alla ledande plattformar för Unified Communication, och kommer med en knapp som kan programmeras för Siri, Google Assistent eller snabbuppringning.

– Allt eftersom arbetssätten världen över förändras, så fortsätter samarbete att vara den högsta prioriteten för den globala företagsvärlden. Jabra Speak 750 är lämpad för alla möjliga scenarion i mötesrum och tar flexibelt arbete till nästa nivå. Oavsett om det handlar om social distansering i ett möte på kontoret eller delta i konferens i ditt vardagsrum, så gör denna full duplex lösning det lätt för er att ta samtal och samarbeta på ett bra sätt, säger Calum MacDougall på Jabra.

Jabra Speak 750 ger upp till 11 timmars batteritid. Finns tillgänglig hos utvalda återförsäljare och kostar 2595 kronor för UC-versionen och  2 645 kronor för MS-versionen.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.