Jabra lanserar ny serie headset

Headset En ny generation av storsäljaren. Nu har Jabra lanserat Evolve2 som är uppgraderad på alla fronter.

Jabra lanserar ny serie headset

Det är nu sex år sedan Jabra lanserade sin Evolve-serie och mycket har hänt sedan dess. Det här tacklar nu den danska ljudspecialisten genom att presentera en trio headset i den uppgraderade Evolve2-serien.
Dessa, Evolve2 85, 65 samt 40 är utvecklade för att ge medarbetare flexibilitet samtidigt som de ska ge möjlighet till bättre samarbete samt koncentrationen. Men inte bara det, Jabra utlovar att att de även ska öka produktiviteten.
Och visst låter det fantastiskt, ett par hörlurar som gör medarbetarna effektivare.

Det sistnämnda ska uppnås genom att serien integreras med mjukvaran från de ledande leverantörerna av analyslösningar. Det här ska göra att beslutsfattare får underlag att analysera prestandan i varje Jabra-headset och snabbt kunna identifiera grundorsaken till eventuellt bristande samtalskvalitet. Detta oavsett om det beror på router, UC-infrastruktur eller individens inställningar.

37 timmars batteritid

Så vad är då skillnaden på de tre?
Toppmodellen är Evolve2 85 och den beskrivs som det perfekta redskapet för att kunna arbeta var som helst. Jämfört med modellen som ersätts, Evolve 80, har den aktiva brusreduceringen förbättrats med 20 procent och därtill har ljudisoleringen även den uppgraderats. Vidare ska de ha 40 procent bättre ljud och två gånger bättre röst-distraktion. Det senare gör att användarens röst tas upp fokuserat samt att sorl i bakgrunden dämpas. Flaggskepps-lurarna har även 37 timmars batteritid vilket gör att man kan använda dem snudd på nonstop under arbetsveckan.

Evolve2 65 är lite enklare och istället för totalt tio mikrofoner som 85:an har – är det här fyra. Tre i mikrofonarmen samt en i den högra öronkåpan. Däremot är det samma batteritid. Jämfört med Evolve 65 har räckvidden blivit tre gånger bättre. Slutligen kommer Evolve2 40. Detta är en sladdversion av 65:an.

Serien kommer att certifieras för Microsoft Teams och blir tillgängliga från om med april.

  • Evolve2 85 STEREO till det rekommenderade priset 4841 SEK (5272 SEK med stativ för laddning)
  • Evolve2 65 STEREO till det rekommenderade priset 2253 SEK (2684 SEK med stativ för laddning)
  • Evolve2 65 MONO till det rekommenderade priset 2145 SEK (2577 SEK med stativ för laddning)
  • Evolve2 40 STEREO till det rekommenderade priset 1283 SEK
Evolve2 40 MONO till det rekommenderade priset 1175 SEK

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.