Jabra och Hp erbjuder nytt paket för mötesrum

Videomöten Ett system med Jabras kameror och HP:s integrerade lösning för konferens. Det nya erbjudandet ska göra det enklare att hålla kvalitativa möten.

Jabra och Hp erbjuder nytt paket för mötesrum

Att mötesrumstekniken verkligen kommit upp på tapeten i år går inte att ta miste på. Covid-19 har tvingat mången företag att se över sina alternativ för att inte tappa produktivitet eller halka efter. Nu har Jabra och Hp presenterat en lösning som ska underlätta för företag.

Paketet går under namnet ”Jabra x HP Elite Slice” och består av Jabras Panacast samt HP:s Elite Slice. Rent konkret innebär det att man får en panorama-vidokamera samt konferenslösning som ger snabbvalskontroller för Microsoft Teams och Zoom.

Den stora vinsten med det hela är att man i paketet då får ett system som är enkelt att installera och använda – men som även ger en konsekvent användarupplevelse för organisationer som använder Teams.

Det nya Jabra/HP-paketet börjar säljas från mitten av oktober via utvalda Jabra-distributörer.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.