Jabra släpper ny serie True Wireless-buds

Headsets Danska Jabra uppger nu att man tar nästa steg med sina trådlösa öronsnäckor. Till Elite 7 Pro har ny teknik använts för att bättre kunna plocka upp röst i bullriga miljöer.

Jabra släpper ny serie True Wireless-buds

Jabra har tidigare släppt ett flertal trådlösa öronsnäckor. Nu lanserar danskarna Elite 7 som kommer i en Pro- och i en Active-version, med planerad säljstart i oktober.

Någonting är fel

Du är inloggad som prenumerant hos förlaget Pauser Media, men nånting är fel. På din profilsida ser du vilka av våra produkter som du har tillgång till. Skulle uppgifterna inte stämma på din profilsida – vänligen kontakta vår kundtjänst.
Telekom idag premium

Läs vidare – starta din prenumeration

  • Total tillgång till alla guider och tester
  • Premiumnyheter med de senaste trenderna
  • Fullt fokus på att du ska göra rätt kommunikationsval
  • Tryckt magasin med sex nummer om året
Redan prenumerant?

Elite 7 Pro riktar sig till företagskunder och har:

  • Multisensor Voice-tekniken från Jabra som använder benledningsteknik, fyra mikrofoner och algoritmer för att kunna blockera brus i störiga miljöer.
  • Brusreduceringsteknik som är aktiv och är ställbar i Jabras app.
  • Blivit mindre än sina föregångare. Dessutom har Jabra använt data från cirka 62000 olika öron för att se till att snäckorna passar så många som möjligt.
  • En batteritid på 9 timmars användande – och med laddning i det medföljande fodralet utökas detta till totalt 35 timmar innan fodralet behöver laddas igen.

Priset för Elite 7 Pro är rekommenderat till cirka 2200 kronor.

Samtidigt släpper Jabra även Elite 7 Active som är riktat till den som vill sporta med sina snäckor. De är svett-testade och har en ny teknik och utformning för att sitta kvar bättre när man rör sig. Priset är rekommenderat till 2000 kronor.

Dessutom släpper den danska tillverkaren en ny snäcka i en lägre prisklass; Elite 3 som kostar 900 kronor och är tänkta för konsument-marknaden.

Kontoret

Samarbete

Whitepaper

Kontaktcenter

Karriär

Telekom idag

Telekom idag Premium

- för dig som behöver full koll på framtidens kommunikation.
Just nu begränsat erbjudande!