Håll dig uppdaterad med vårt kostnadsfria nyhetsbrev

Varje vecka får du en sammanfattning av de senaste nyheterna direkt till din inkorg.

Registrera dig

Jabra Teams-certifierar Evolve i efterhand

Headsets Jabra uppdaterar certifieringen av sin Evolve-serie. Nu kan alla innehavare ladda ner en certifiering av Microsoft Teams.

Jabra Teams-certifierar Evolve i efterhand

Jabras Evolve-serie har några år på nacken och har sålts i miljontals exemplar. Headseten finns i flera olika modeller och säljs fortfarande även om Jabra släppt uppföljande serien Evolve2.

Idag meddelar den danska tillverkaren att alla headsets i serien kommer att få tillgång till en gratis uppdatering av firmware som ger enheten en certifiering av Microsoft Teams. Användaren kan själv göra uppdateringen i Jabra Direct eller Xpress. Nya headsets som säljs är redan uppgraderade av Jabra.

En skillnad är dock att de modeller som är uppgraderade på detta sätt inte får Teams-symbolen på knappen med Teams-funktioner, samt att led-ljuset inte får en ny lila färg som i nyutvecklade produkter. Funktionerna är dock desamma.

– Ett partnerskap med Jabra är ett livslångt partnerskap, säger Holger Reisinger i ett uttalande, Senior Vice President på Jabra. Det är därför vi säkerställer att våra redan existerande användare av Evolve-serien får all hjälp de behöver för att gå över till Teams. Vi är mycket glada över att jobba tillsammans med Microsoft för att se till att våra kunder får ut det mesta av sina produkter.

Kontoret

Samarbete

Whitepaper

Kontaktcenter

Karriär

Telekom idag

Telekom idag Premium

- för dig som behöver full koll på framtidens kommunikation.
Just nu begränsat erbjudande!