Jabra utökar Elite-serien

Hörlurar Bättre ljudkvalitet, längre batteritid och förbättrad komfort.
PÅ IFA i Berlin visar Jabra upp fem nya varianter av sina Elite-hörlurar.
– Vi visar att vi tror att rösten är framtidens interface, säger Calum MacDougall på företaget.

Jabra utökar Elite-serien

Danska företaget Jabra har hyllats för sina hörlurar Elite 65t. De trådlösa produkterna har övertygat med både utmärkt ljud och bra batteritid – samtidigt som man slipper det enerverande problemet med hoptrasslade sladdar.

PÅ mässan IFA i Berlin utökar man modellprogrammet med fem nya varianter.

Den största av nyheterna är att man tillsammans med Amazon leverera en exklusiv utgåva som innebär att man kan ta med sig Alexa ut från hemmet och få åtkomst till Amazons olika strömningstjänster. Dessvärre får vi i Sverige inte ta del av detta då Amazon inte har stöd för assistenten – eller har närvaro här.

Därtill släpps modellerna Elite 65t och Elite Actie 65t i fyra nya färger. Guld/beige, koppar/svart (Elite 65t) samt koppar/röd och titan/svart (Elite Active 65t).

För människor på språng

Elite 65t är ett populärt val som med sin 4-mikrofonteknik ger hög ljudkvalitet. True wireless-stabiliteten hjälper dessutom till att reducera avbrott i samtal och musik. Hörlurarna är riktade mot vad Jabra kallar för ”människor på språng”.  Den mer sportanpassade Elite Active 65t har upp till fem timmars batteritid på en enda laddning och upp till 15 timmar tillsammans med laddningsetuiet. Tack vare den speciella beläggningen har hörlurarna ett förbättrat grepp och dessutom har de en IP56 certifiering mot svett, vatten och damm.

Senaste artiklarna

Kontoret

Samarbete

Whitepaper

Kontaktcenter

Karriär

Telekom idag

Telekom idag Premium

- för dig som behöver full koll på framtidens kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde.