nr-logo

Bevakar den svenska telekombranschen

Jabra utökar Elite-serien

Bättre ljudkvalitet, längre batteritid och förbättrad komfort.
PÅ IFA i Berlin visar Jabra upp fem nya varianter av sina Elite-hörlurar.
– Vi visar att vi tror att rösten är framtidens interface, säger Calum MacDougall på företaget.

  • Artikel annons 1

Danska företaget Jabra har hyllats för sina hörlurar Elite 65t. De trådlösa produkterna har övertygat med både utmärkt ljud och bra batteritid – samtidigt som man slipper det enerverande problemet med hoptrasslade sladdar.

PÅ mässan IFA i Berlin utökar man modellprogrammet med fem nya varianter.

Den största av nyheterna är att man tillsammans med Amazon leverera en exklusiv utgåva som innebär att man kan ta med sig Alexa ut från hemmet och få åtkomst till Amazons olika strömningstjänster. Dessvärre får vi i Sverige inte ta del av detta då Amazon inte har stöd för assistenten – eller har närvaro här.

Därtill släpps modellerna Elite 65t och Elite Actie 65t i fyra nya färger. Guld/beige, koppar/svart (Elite 65t) samt koppar/röd och titan/svart (Elite Active 65t).

För människor på språng

Elite 65t är ett populärt val som med sin 4-mikrofonteknik ger hög ljudkvalitet. True wireless-stabiliteten hjälper dessutom till att reducera avbrott i samtal och musik. Hörlurarna är riktade mot vad Jabra kallar för ”människor på språng”.  Den mer sportanpassade Elite Active 65t har upp till fem timmars batteritid på en enda laddning och upp till 15 timmar tillsammans med laddningsetuiet. Tack vare den speciella beläggningen har hörlurarna ett förbättrat grepp och dessutom har de en IP56 certifiering mot svett, vatten och damm.

Taggar:,

  • Annons 3

Fler nyheter

Bodens datacentersuccé lockar

De lyckade datacenteretableringarna i Boden har lockat finfrämmande. Nu har en delegation från Spanien varit på besök för att försöka lära sig mer.
– Det här visar att Boden är en global spelare, säger kommunalrådet Claes Nordmark.

  • Annons 4

Enghouse-chefen lämnar – startar eget bolag

Enghouse Interactives chef Michael Stubbing lämnar företaget. Efter mer än ett decennium på bygget är det dags för nya utmaningar.
– Det har varit fantastiskt lärorikt och utvecklande, säger han till Telekom idag.