Håll dig uppdaterad med vårt kostnadsfria nyhetsbrev

Varje vecka får du en sammanfattning av de senaste nyheterna direkt till din inkorg.

Registrera dig

Jabras visar nya hörlurar på CES

Produkt Ett par hörlurar för de som gillar långa simturer? Nu har Jabra presenterat nyheten Elite Active 75t, ett par vattentäta trådlösa snäckor med 7,5 timmes batteritid.

Jabras visar nya hörlurar på CES

Under Elektronikmässan CES i Las Vegas visade Jabra upp sina senaste hörlurar Elite Active 75t. Modellen är en vidareutveckling av 65t men har förbättrats på ett par punkter. Den största skillnaden är just storleken. 75:an är 22 procent mindre än sin föregångare. Därtill så har batteritiden ökats med 89 procent och är nu upp till 28 timmar med hjälp av laddningsetuiet.

Öronsnäckorna är svett- och dammresistenta och har IP-klassningen IP57, det är bättre än tidigare och innebär att de är vattentäta.
Den nya modellen visades som ovan nämnt på CES och kommer att finnas ute i handeln i februari (rek. pris 2 199 kr). Lite senare, under andra kvartalet, kommer Jabra dessutom introducera ny mjukvara kallad Mysound. Denna är utvecklad av systerbolaget GN hearing och ska ge användare en skräddarsydd musikupplevelse.
Tekniken utgår från ett test med ljudsignaler som utifrån resultatet anpassar hur musiken ska spelas för att ge bästa upplevelse.

Men de små öronsnäckorna var inte det enda som visades på CES. Jabra passade även på att presentera modellen Elite 45h. Dessa trådlösa öronomslutande ”over-ear-hörlurar” ska klara hela 40 timmar på en laddning och om batteriet tar slut ska det gå att få åtta timmars laddning på endast en kvart.
Även 45h kommer med nya funktionen Mysound.

Jabra Elite 45h kommer att finnas i handeln i mars och det rekommenderade priset är 999 kr.

Telekom idag

Telekom idag Premium

- för dig som behöver full koll på framtidens kommunikation och telekombranschen.
Just nu begränsat erbjudande!

Gratis nyhetsbrev!

De viktigaste nyheterna direkt i mejlen. Helt kostnadsfritt!
Skickar begäran
Jag godkänner att Telekomidag sparar mina uppgifter