JB Education väljer TDC för moln och mobilitet

Utbildningsföretaget JB Education har tecknat ett treårigt ramavtal med TDC för leverans av både molnväxel och mobiltelefoni.

JB Education väljer TDC för moln och mobilitet

TDC ska under de kommande tre åren leverera molnväxel för fast och mobil kommunikation genom TDC Scale samt mobiltelefoni via TDC Mobil till utbildningsföretaget JB Education.

TDC Scale innehåller flexibla lösningar för uc- och hänvisningssystem och genom att mobillösningen erbjuder full integration mot växeln blir det lätt att hantera hänvisningar direkt i mobilen.

– Genom att man på ett intelligent sätt kombinerar mobiltelefoni med växelfunktionalitet i molnet kan man underlätta för användaren, och det är just det som TDC Mobil och TDC Scale gör, säger Joakim Harging, försäljningschef på TDC Sverige.

Ramavtalet gäller för verksamhetens samtliga anknytningar inom grundskola, gymnasieskola samt eftergymnasiala utbildningar. Vad avtalet är värt framgår inte av informationen.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.