Håll dig uppdaterad med vårt kostnadsfria nyhetsbrev

Varje vecka får du en sammanfattning av de senaste nyheterna direkt till din inkorg.

Registrera dig

Jobba mobilt utan täckning

Att exempelvis sköta arbetsordrar är inte alltid så lätt om man befinner sig i en källare utan täckning. Men det hoppas Erisma ändra på genom att lansera offline-läge i sin mobila klient Mobigo.

Jobba mobilt utan täckning

Med den nya funktionaliteten i Mobigo Mobile ska det snabbt gå att växla mellan offline- och onlineläge beroende på vilken situation du som servicetekniker, hantverkare eller säljare befinner dig i.

– Många av våra kunder arbetar ofta i miljöer där det helt saknas täckning. Det kan röra sig om källare, betonghus eller djupt inne i skogen. För oss är det en självklarhet att rapporteringen i Mobigo Mobile ska fungera även när mobilnäten saknas, säger Mikael Nilebacke, vd för Erisma.

Offline-läget lovar erbjuda användaren tillgång till de allra mest kritiska funktionerna och den information som rapporterats synkroniseras helt automatiskt så snart användaren åter får täckning.

Enligt Erisma är det givetvis fördelaktigare att arbeta online, då ändringar slår igenom direkt och alla klientens funktioner finns tillängliga. Men ibland är förhållandena mindre gynnsamma och då vill man kunna jobba vidare ändå, utan tidsstjälande avbrott.

Kontoret

Samarbete

Whitepaper

Kontaktcenter

Karriär

Telekom idag

Telekom idag Premium

- för dig som behöver full koll på framtidens kommunikation.
Just nu begränsat erbjudande!

Gratis nyhetsbrev!

De viktigaste nyheterna direkt i mejlen. Helt kostnadsfritt!
Skickar begäran
Jag godkänner att Telekomidag sparar mina uppgifter