Håll dig uppdaterad med vårt kostnadsfria nyhetsbrev

Varje vecka får du en sammanfattning av de senaste nyheterna direkt till din inkorg.

Registrera dig

Kalix Tele24 avlastar bilfirma

Affärer Vid hög belastning i Müllers bils växel tar Kalix Tele24 över. Bilåterförsäljaren har slutit ett avtal med företaget som ska avlasta växeln när man inte har möjlighet att svara.

Bilåterförsäljaren Müllers bil, med verksamhet i Norrbotten, har skrivit avtal med Kalix Tele24. Det blir telefonistföretagets uppgift att hjälpa Müllers växel vid hög beslastning, efter kontorstid eller vid sjukdom.

Idag har bilfirman 110 anställda i Luleå och Piteå, man omsätter 450 miljoner kronor och har under senaste åren vuxit rejält. Det ställer högre krav på kommunikationen med kunderna enligt Stefan Bergdahl, vice vd på Müllers bil.

– Tillgänglighet är en mycket viktig framgångsfaktor i vår bransch, Med Kalix Tele24 som partner kan vi fortsätta att hålla en hög servicenivå till våra kunder då de kan öka tillgängligheten och avlasta vår växel. Att Kalix Tele24 dessutom är en lokal aktör är inget huvudargument för valet av dem men rent känslomässigt är det förstås positivt.

Genom integration kommer samtalen som bilåterförsäljarens växel inte hinner svara på gå direkt över till telefonisterna på Kalix Tele24.

– Våra telefonister har tillgång till exakt samma information som kundens egna telefonister samtidigt som de kan utföra samma typer av tjänster. För en person som ringer in till växeln märks absolut ingen skillnad, berättar Roland Pihlström, vd för Kalix Tele24, i ett pressmeddelande.

Telekom idag

Telekom idag Premium

- för dig som behöver full koll på framtidens kommunikation och telekombranschen.
Just nu begränsat erbjudande!

Gratis nyhetsbrev!

De viktigaste nyheterna direkt i mejlen. Helt kostnadsfritt!
Skickar begäran
Jag godkänner att Telekomidag sparar mina uppgifter