Kim Hermansson ny chef på Datatal

Nytt jobb Mjukvaruföretaget Datatal stuvar om i toppen. Nuvarande vd:n byter fokus och istället kliver styrelseordförande Kim Hermansson in och tar över.

Kim Hermansson ny chef på Datatal

Datatal håller på att utvecklas och som en del för att kliva upp till nästa nivå så har styrelsen beslutat att Kim Hermansson ska gå in som vd. Han är sedan tidigare redan verksam i bolaget.
– Framtidens marknad är i konstant rörelse precis som vår förmåga att anpassa oss för att hitta rätt lösningar till våra partner och kunder, säger Kim Hermansson, i ett. uttalande.

Thomas Tunekvist som tidigare suttit på stolen kommer i och med bytet nu istället få rollen ”technical account manager” och som sådan ska han arbeta med att vidareutveckla partner/kund-samarbetet och produktsynergier.
– Jag ser fram mot att kunna lägga allt fokus på vår plattform, vår nya flaggprodukt Flexi Contact Center som är helsvensk lösning för framtidens kommunikationsnav samt fortsätta fördjupa samarbetet med våra viktiga partners, säger Thomas Tunekvist.

Senaste artiklarna

Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv om aktuell teknik.