Klä din mobil ruggat snyggt

Smartphone Nordiska kunder kommer snart kunna klä sin Iphone 5S/C, Ipad Air eller Samsung S5 i en ruggad kostym. Skyddande tillbehör från Cat Phones får distribution via Aurora Group.

Klä din mobil ruggat snyggt

Mobiltillbehören från Cat är tillverkade helt i saif, ett aktivt material med speciella stöt- och chockabsorberande egenskaper. Saif ändrar karaktär beroende på i vilken hastighet det reagerar på stötar. Materialet är mjukt vid beröring, men hårdnar när det tar emot en stöt.

– Våra höljen ger inte bara ett skydd som gör att telefoner kan tappas från höjder på upp till 1,8 meter utan att ta skada – de låter också användaren komma åt alla telefonens funktioner. Till skillnad från mer klumpiga fodral kan man med Cats tillbehör ladda sin telefon och använda alla sorters hörlurar utan att behöva ta av fodralet, säger Severine de Maximoff på Bullitt Mobile, som är licenstagare på Cat Phones.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.